Dyrene

Ree Park Safari er opdelt i 4 kontinenter. Hvert område er indrettet så dyrene har mest mulig plads og muligheder for fysisk udfoldelse. Og du har mulighed for at komme helt tæt på!

Se dyrene fra:

Naturen i parken er en seværdighed i sig selv. Fra bakkede områder med bøgeskov til store vidder på savannen. Anlæggene er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd.

Løverne på klippen

Løvernes Katanga Hill er et fantastisk anlæg i bakket terræn med en lang træbro og en klippeformation på toppen. Herfra har løverne en appetitlig udsigt over savannen hvor mange af deres naturlige byttedyr græsser. Når det er spisetid hænger vi kødet op i en stor fjeder, så der er mest muligt 'kamp for føden'.

Geparder i sprint

På busksavannen kan geparderne spejde langt ud over terrænnet. Det er med til at skærpe deres naturlige behov for orientering efter byttedyr. Jagtinstinktet kan de vedligeholde, når vi sender deres føde afsted på en stålwire med op til 70 kilometer i timen. 

Bjørne i træer

De nordamerikanske sortbjørne lever på et stort område med høje træer, hvor bjørnene både har mulighed for at kravle i træer, svømme i søer og grave sig et hul til vinterhi.

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.