Madagaskar og abeøerne

På abeøerne og Madagaskar har du mulighed for at komme helt tæt på. Aberne klatrer, svinger, snor sig og løber rundt på rebstiger, i tove, træer og på rafter - lige ved siden af eller over hovedet på dig. Aberne lever deres eget liv, med mest mulig frihed, et liv som publikum får muligheden for at følge på helt tæt hold.

På abeøerne og Madagaskar har du mulighed for at komme helt tæt på. Aberne klatrer, svinger, snor sig og løber rundt på rebstiger, i tove, træer og på rafter - lige ved siden af eller over hovedet på dig. Aberne lever deres eget liv, med mest mulig frihed, et liv som publikum får muligheden for at følge på helt tæt hold.

Abeøerne er et 2 hektar stort område, som består af i alt 8 øer. Øerne beboes af flere forskellige arter:

Katta lemurer, rød vari lemurer, vari lemurer, hvidhovedet brune lemurer, kapuchieneraber, hvidhåndede Gibbonaber og de små dødningehovedaber.

Madagaskar

Madagaskar er et stemningsmættet og spændende miljø. Ikke mindst for øens forskellige lemurer, der i naturen kun findes på Madagaskar. På Madagaskar er de truede på grund af øget skovfældning og en stor befolkningsvækst.

 

katta lemur rød vari lemur Hvidhåndet gibbonabe Dødningehovedabe

Katta lemur

Rød varilemur Hvidhåndet gibbonabe Dødningehovedabe
Hvidhovedet brun lemur Gulblå ara rosa pelikan  
Hvidhovedet brun lemur
Gulblå ara Rosa pelikan  


Nok se - ikke røre

Når du er på besøg hos aberne er det fristende at røre ved aberne. Men det er desværre ikke tilladt af hensyn til abernes og din sikkerhed.

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.