Hvad er en Junior Ranger?

En Junior Ranger er en frisk dreng eller pige, der er vild med dyr og natur. Som Junior Ranger tør du tage ansvar for at gøre en forskel for verdens natur og dyreliv.

Som Junior Ranger er du også altid klar på at hjælpe alle dyr og planter, der har brug for en hånd. Man kan gøre noget godt for naturen på utroligt mange måder,. Vi giver dig løbende idéer til hvordan. 

 

Det giver vilde fordele at være Junior Ranger

Som Junior Ranger kan du nu følge med i, hvad der foregår bag kulisserne i Ree Park Safari. Vi udsender som noget nyt, et Junior Ranger nyhedsbrev flere gange om året. Her får alle Junior Rangere invitationer til alle Junior Ranger VIP arrangementer, samt særlige rabatter og tilbud. 

Tilmeld dig Junior Rangernes nyhedsbrev her

Du kan også besøge parken og tage optagelsesprøven. På optagelsesprøven kan du give os din mailadresse, så sender vi dig nyhedsbrevet. 

 

Junior Ranger Summer Camp

I 2017 kan du igen tage på Summer Camp som Junior Ranger. I fem dage får du oplevelser, som er helt unikke. Vi kan garantere, at du kommer helt tæt på dyrene, besøger dem i staldene, leger, hygger og lærer en hel masse om dyr og natur.

Læs mere om Summer Campen her >> 

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.