Hold din fest i anderledes festlokaler

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Anderledes fest

Sammen med dig sammensætter vi en lækker menu, vi pynter op i spændende selskabslokaler efter dine ønsker, og vi kan tilbyde sjove aktiviteter i parken i løbet af dagen. Det kunne fx være i forbindelse med fødselsdag, konfirmation, bryllup, familiefester, familie reunions, årlige familietræf, jubilæum eller lignende.   

Festlokaler for enhver

Vi har flere festlokaler, som kan være rammen, når du skal holde fest.
Skal det være traditionelt, men alligevel med et eksotisk twist, så er det Cafe Bush Camp, som har et råt strejf af natur over sig.

Afhængig af vejret og årstiden kan flere af vores festlokaler enten åbnes op om sommeren eller varmes op, hvis vejret er til den kølige side.
Deadwood er det hyggelige festlokale med cowboy og western stemning, og Asien Pavillon kan om sommeren blive den fantastiske ramme for festen, midt mellem flere vandfald og tæt på oddere, rød panda, den lille hjorteart Muntjak og Fiskekatten.

Ønsker du endnu mere spektakulære oplevelser, kan du holde fest lige ved siden af løverne på Katanga Hill, eller sidde på rensdyrskind i det store festtelt på festpladsen midt i parken på Djursland.

Se nærmere på alle festlokaler  klik her >>

Vi kan byde på både traditionelle og eksotiske retter, som kan være med til at gøre din fest til noget særligt

Få idéer til festmenuen  klik her >>

Vi har fået lov at filme en fest i parken, så du kan blive inspireret til, hvordan du kan holde en fest alle vil kunne huske længe efter, I er taget hjem.


Find inspiration til en god fest - se videoen 

 

Kontakt os for at få en snak om mulighederne for at invitere til en anderledes fest. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, og du er velkommen til at kigge forbi og tage et kig på vores festlokaler i parken på Djursland.

Kontakt arrangementchef Susan Thorup ved at udfylde formularen nederst på siden.

Du kan også ringe på telefon 86 33 61 50 

Aflysning/ændringer 
Et arrangement skal være bekræftet senest 6 uger før afholdelse. Ved aflysning af et bekræftet arrangement betales indtil 30 dage før arrangementsafvikling et beløb svarende til 30 % af arrangementsprisen. Ved senere aflysning betales hele arrangementsprisen. Ved evt. senere gennemførelse af et aflyst arrangement, kan betalingen delvis indgå i det nye arrangement.
I relation til bestilt forplejning modtages ændringer i antal indtil 6 hverdage før arrangementets afvikling.

 

Også for selskaber over 300 personer

Har I planer om at afholde det helt store arrangement, så kan vi tilbyde en unik placering centralt i parken i moderne festtelte. De kan rumme mellem 3-400 personer. Har I reception eller skal firmaet forkæles med en udflugt, og vil I gerne have et vildt twist - så er Ree Park en god idé til rammen om en uforglemmelig dag!

Bliv ringet op og få en snak om dine muligheder
 

 

 

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.