Fodringer

Løvefodring
Afrikas største rovdyr fodres hver lørdag. Det foregår i det imponerende løveanlæg Katanga Hill. I det 1 hektar store anlæg vandrer du ad en lang træbro gennem bøgeskoven op til klippeanlægget Kopjen, hvorfra du og løverne har udsigt til savannens mange dyr.

Under fodringen fortæller guiden, bla. om løvernes adfærd, jagtteknik og leveforhold.

Gepardfodring
Vi fortæller om verdens hurtigste pattedyr og viser en del af dens kunnen. Geparden kan opnå en maksimal hastighed på mellem 115 - 118 km/t, når den virkelig får lov til at strække sig ud.

Den opnår ikke helt den hastighed under fodringen, men når vi sender dens foder af sted med 70 km/t går det også stærkt.

Abefodring
Madagaskar og abeøerne er en af børnenes favoritter. Du kan gå helt inde ved de charmerende katta lemurer og vari lemurer, som gerne kommer tæt på stien, hvor du står. Dyrepasseren fodrer dem med frisk frugt, nødder og andre lækkerier og fortæller om dyrene, deres levevis, og hvorfor de er truede i naturen.


Vildhundefodring
Hvis geparden er Afrikas sprinter, så er den afrikanske vildhund Afrikas marathonløber. Den afrikanske vildhund er stærkt truet, og det er en af grundene til, at Ree Park arbejder med arten. Vildhunden kan løbe ca. 60 km i timen over meget lange strækninger.
Du kan se en lille prøve på vildhundefordringen her >> 

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.