Kamelridning

Lad Gobiørkenen komme ét skridt nærmere, når du rider på kamelerne i Ree Park Safari. De store kameler venter tålmodigt, til du er kommet på plads, og så går turen, hvor du har en skøn udsigt ud over parken. Kamelerne bliver trukket rundt af dyrepasserne, mens du får fornøjelsen af at sidde på den tykke og bløde pels. Både børn og voksne kan være med, dog må der kun være én person på kamelen ad gangen.

Opdatering den 18. marts 2016

Ny generation af kameler

Siden efteråret har vi arbejdet på at gøre kameler klar til at give gæsterne en ridetur. Vi har haft besøg af kameltrænerne Sidi og Jason fra USA, som er eksperter på området. De har trænet nogle af de unge kameler, som skal afløse kamelerne, som trængte til at gå på pension. Dyrepasserne i savanneafdelingen har fortsat træningen og guiderne nu klar til at give en tur på ’ørkenens skib’. Vi er glade for at præsentere Baba, Yeke, Aron og Ghandi som de nye kameler til kamelridning, og vi er helt trygge ved at havet sat det hold.

Baktriske kameler

Vi har Baktiske kameler i Ree Park Safari, hvilke er kameler med to pukler, i modsætning til dromedarerne, som har en pukkel. De Baktiske kameler er samtidige de mest stædige, hvilke er en udfordring at arbejde med, når de skal trænes. Men det er også de største og flotteste af kamelarterne.

 Læs mere om kamelerne her >>

Vi tager hensyn til kamelerne

I sommeren 2015 satte vi en aldersgrænse på mindst 5 år for kamelridning. Denne aldersgrænse holder vi fast i indtil videre til vi er sikre på, at alt forløber som det skal.  Det gør vi for på en eller anden måde at kunne begrænse antallet, der ønsker en kameltur, og for samtidig at kunne imødekomme gæsternes ønske om at nyde en tur på ørkenens skib. Der kan dog forekomme dage, hvor der ikke er kamelridning. Det er altid af hensyn til kamelerne, hvis vi aflyser - enten fordi de skal have en hviledag, eller fordi for meget regnvejr kan skade deres fødder.  

 

 

 

Pris DKK 30,- pr. person

Aldersgrænse: min 5 år

Se alle priser her >>

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.