Fotokonkurrence 2017

Tag på opdagelse i dyrenes verden. Fang de bedste øjeblikke og deltag i årets fotokonkurrence, som Ree Park Safari afvikler i samarbejde med CEWE

Vi præmierer de bedste fotos med flotte præmier. Du kan bl.a. være med i konkurrencen om et overnatningsophold for 4 personer i en af parkens store safari lodges.

 

Vi præmierer de bedste fotos med flotte præmier. Du kan bl.a. være med i konkurrencen om et overnatningsophold for 4 personer i en af parkens store safari lodges.

 

Deltag og se alle deltagernes fotos her >>

 

 CEWE

NB! Konkurrencen administreres af CEWE FOTOBOG. Det er IKKE muligt at sende fotos direkte til Ree Park Safari.


Billedkategorier

Dyrene
De vilde dyr i Ree Park Safari har masser af plads at boltre sig på. Det giver gode muligheder for at tage billeder, der næsten ser ud som om de er taget i den fri natur. Del de bedste billeder med os.

Naturens kunstværker
Naturen byder på fantastiske mønstre, farver og former. Find det smukkeste, sjoveste eller mest kreative motiv og del det med os.

Fodringstid
De vilde dyr bliver også sultne, men de får ikke mad så ofte som vi mennesker. Derfor er de allermest aktive ved fodringstid. Tag det bedste billede af dyrene i deres yndlingsbeskæftigelse og del det med os.

Familiesafari
Ree Park Safari er for hele familien. Ung som gammel, lille som stor. Fang de store, sjove og spændende oplevelser og del dem med os.


Præmier


1. præmie: 
1 ophold for 4 personer i safari lodge i Ree Park Safari, værdi kr. 3.600


2. præmie: 
1 vægbillede med frit valg af eget motiv


3.-20. præmie: 
Flotte fotobøger fra CEWE

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.