Handicapdag i Ree Park Safari

27. august 2017 er der gratis entre i Ree Park Safari for medlemmer af Handicapforeninger, som er under Danske Handicap organisationer.

Kom og vær med hele dagen til spændende dyrefodringer. Besøg ét af vores spisesteder, hvor du kan nyde god mad i hyggelige omgivelser.

Vi samler det hele på én dag

Vi får mange forespørgsler om adgang til parken fra forskellige handicap organisation, som gerne vil give deres medlemmer mulighed for at opleve dyrene og naturen i parken, men hvis medlemmer har funktionsnedsættelse og derfor måske har ekstraordnære behov.

Da vi ikke ser os i stand til at lave specielle dage for de enkelte organisationer, har vi valgt at samle det på én dag, som vi kalder Handicap dag.
Her er det muligt at få gratis adgang til Ree Park, hvis man kan fremvise et medlemskab af en af de organisationer, som er samlet under Danske Handicaporganisationer.

Du kan finde, hvilke organisationer, det drejer sig om her >>

Dermed kan man opleve parken, også bare et par timer, hvis det måske bliver for meget at være i parken en hel dag. 

OBS! Vi gør opmærksom på, at selvom man har et familiemedlemskab, så gælder gratis entre kun for den handicappede og nødvendig medhjælper

Handicapvenlig park

Siden 2006 er der tænkt handicapvenlighed ind i alle nye anlæg og tiltag. Således har bl.a. alle broerne en hældning, så det er muligt at få adgang med en kørestol. Der vil være enkelte steder, hvor kørestole ikke kan komme igennem, men så er det tænkt alternative ruter, så oplevelsen ikke bliver mindre spektakulær fordi man ikke kan gå hele turen.  

Vi er screenet af God Adgang hvert andet år, og du kan læse om resultatet af bedømmelsen her >> 

 

Nyhed i 2016

I maj 2016 indvier vi i Ree Park Nordamerikaekspressen, et tog, som skal køre ud over den nordamerikanske prærie. Sidder man i kørestol og har svært ved at komme op i vores safaribiler, fordi indstigningen er høj, så har man chancen for at tage kørestolen med.

  

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.