Kom til koncert og støt en god sag

Støt en god sag og få samtidig en fantastisk musikoplevelse Tirsdag 4. juli er den nystiftede forening Business Djursland arrangør ved et støttearrangement i Ree Park Safari.

Det tjekkiske symfoniorkester Police Symphony Orchestra spiller en festlig koncert i Central Station i Ree Park Safari. Overskuddet går til Ree Park Safari’s store arbejde med naturbeskyttelse i Afrika.

Police_symphony_Orchestra

Unge musikere med socialt engagement

Police Symphony Orchestra har mere end 60 engagerede unge musikere. Repertoiret spænder fra klassisk musik, filmtemaer, pop, rock til blues og swing. Orkestret kommer fra byen Police nad Metují i det nordøstlige Tjekkiet og blev dannet af søskendeparret Petra og Jakobe Soukupová i 2010. Idéen var at give unge en mulighed for at samles om noget så universelt, som kærlighed til musik. Deres motto er: Vi elsker musik, vi elsker det vi gør.

De har spillet over 50 koncerter i deres hjemland og rundt om i Europa. I juli måned besøger de Djursland i forbindelse med en mini-turné i Danmark. Orkestret nøjes ikke bare med at spille musik, men støtter også mange gode formål.

Karen Blixen Camp

Som koncertgæst er man med til at støtte Ree Park Safari’s store arbejde med naturbeskyttelse i Afrika, da overskuddet fra koncerten går til parkens naturbeskyttelsesarbejde i Afrika. Karen Blixen Camp tilbyder fantastiske naturoplevelser i Masai Mara. Ree Park Safari’s indsats for at bevare truede dyrearter har gennem Karen Blixen Camp rodfæste i hjertet af Afrika.

I det sydvestlige Kenya ligger et 30.000 hektar stort areal med alt, hvad det safarilystne hjerte måtte begære af vilde afrikanske dyr og smuk natur. Det er her, på Karen Blixen Camp ved Mara floden, der gøres en kæmpemæssig indsats for bl.a. bekæmpelse af krybskytteri.

 Poachers Ivory

Øko-turisme for mennesker og dyr

Karen Blixen Camp, som er et af Afrikas førende camps indenfor økoturisme, ligger i Mara North Conservancy, et område der er en vigtig del af det berømte Masai Mara. Økosystemet er hvert år vært for den verdenskendte migration, hvor over en million gnuer, zebraer og gazeller, vandrer fra Serengeti sletten til Masai Mara, og som i deres søgen efter græs og vand krydser den farlige Mara flod. Campen har gennem sin grønne forretningsstrategi arbejdet seriøst med at forbedre de lokale Masaiers leve- og uddannelses-forhold samt skabt bedre naturbeskyttelse til gavn for Afrikas unikke dyreliv.

”Vi har netop fået den meget store og glædelige nyhed, at den seneste optælling af elefanter i området viser en stigning i antal på hele 72 %. De eksakte tal er 2.493 mod 1.448 i 2014. Det viser, at vores store indsats med intens patruljering af området, såvel til lands som i luften, har båret frugt” fortæller Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park Safari.

 

 

FAKTA om koncertarrangementet:

Tid: Tirsdag 4. juli kl. 19.00

Lækkerier fra grillen kan nydes fra kl. 18.00

Koncertpris: 100,- kr.

Grillmenu kan tilkøbes for 100,- kr.

Business Djursland er arrangør og tilmelding skal ske på mail til:

djursland@visitdjursland.com

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.