Natur- og Friluftsfestival 20. - 22. oktober

Natur- og Friluftslivsfestivalen handler om udendørslivet og færden i naturen. Kom og lær, hvordan du tænder et bål uden tændstikker/lighter, lav mad over bål og se på det nyeste indenfor grej til friluftslivet, uanset om du er på dagstur eller tager en overnatning i naturen.

Der er flere udstillere på Natur- og friluftsfestivalen og mange aktiviteter du kan deltage i. Mød bl.a. 

Fotograf Henrik Nordvig

Kom på ”Fotoworkshop” med fotograf Henrik Nordvig.

Under gåturen rundt i parken gives der tips og tricks til, hvordan man finder det gode motiv, og dermed får skudt det gode flotte billede. Workshoppen handler primært om at finde det gode motiv og den rigtige vinkel, så deltagelse forudsætter, at du kender dit kamera og dets muligheder. Workshoppen varer ca. 1 time, og afsluttes i caféen, hvor man har mulighed for at drøfte billederne over en kop kaffe.

Der er 10 pladser  lørdag den 21.  kl. 13.30. Tilmelding kan ske ved at sende en mail til arrangementskoordinatot Maria Møller 

Se mere om Henrik Nordvig her >>

 Husk at tage dine bedste billeder og deltage i Fotokonkurrencen, som afholdes i samarbejde med CEWE FOTOBOG  >>

 

Konservator MikkelCarlsen

Konservator Mikkel Carlsen

Hvad laver en konservator? Hvad er der inde i udstoppede dyr? Kom ned på Central Station og få svarene på dette og meget mere, når Zoologisk Konservator Mikkel Carlsen har arbejdende værksted, hvor han udstopper bl.a. en af parkens afdøde geparder.

Læs mere om Mikkel Carlsen her>>

 

Bushcraft Danmark

Hvad er bushcraft? Bushcraft oversat til dansk betyder "vildmarksfærdigheder" altså viden som gør dig i stand til på bæredygtig vis at bruge naturen og terrænet til din fordel når du er på tur, uanset om det er i ødemarken eller i den lokale skov.

I Bushcraft Campen kan du få en snak med erfarne bushcraftere fra foreningen Bushcraft og lære forskellige færdigheder som f.eks. at tænde ild uden brug af lighter/tændstikker, primitiv madlavning over bål, træsnitteri og meget mere. Du kan også se alt noget af det grej der findes til det primitive friluftsliv, selvfølgelig til gode safari-priser.

I finder Bushcraft Campen ved ”Gibbon Camp”.

Læs mere om Bushcraft Danmark her >>

 

DDS spejderne fra Balle

Ved vores store tipitelt på toppen ved Watoto Kaya finder I DSS Balle. Her har I bl.a. mulighed for at spille Angry Birds ”live”, komme på o-løb rundt i parken, ta’ en slapper i hængekøjsestationen, prøve at snitte i træ, bage kage på bål, prøve kræfter med primitive bålaktiviteter, lave en kop varm kakao på en trangia, og meget mere. Så tag familien med, og oplev nogle af de sjove ting man laver som spejder. De aktiviteter hvor resultatet kan spises eller drikkes, sker mod mindre betaling.

Læs mere om DSS Balle her >>

 

 

Pindsvinevennerne

På Central Station kan du møde Pindsvinevennerne, som står parate til at få en god snak om pindsvin, og om hvordan du kan hjælpe naturen, så du kan være med til at give ikke bare pindsvin, men også insekter og fugle har de bedste betingelser. Og så kan du se hvordan du laver en god bolig til havens pindsvin.

Læs mere om Pindsvinevennerne her >>

 Kirsten Gregersen

Mal på sten v./ Kirsten Gregersen - Er desværre aflyst pga. sygdom - vi beklager

Her kan du prøve at dekorere en sten – måske mangler du et fint navneskilt, eller en lille gave? Så kan du lave den her. Kræver ingen forkundskaber – kun lidt kreativitet til at male et fint motiv. Koster 30 kr. pr. sten. Aktiviteten finder sted på Central Station.

Se mere om Kirsten Gregersen her>>

 

 Træklatring

Tør du tage udfordringen og stige til tops i træerne. Ved ”Cheetah Camp” kan du prøve at komme højt til vejrs, når de dygtige instruktører demonstrerer træklatring. Måske dette er chancen for at afprøve hvem i familien der har modet til at komme højest? Træklatring er lørdag den 21. og søndag den 22. oktober 2017

 

Der er selvfølgelig også alle de øvrige aktiviteter, som foregår i efterårsferien, med Junior Rangerne, fodringer, safariture og togture.

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.