Junior Rangere og Sæsonkort tilbud

Vær med når Ree Park Safari slår portene op til en ny vild sæson i dyrenes verden. I 2016 kan du tage turen ud over den nordamerikanske prærie med Amerika Expressen.

Vi åbner parken lørdag den 19. marts kl. 10.00. Kom og nyd en dag fyldt med vilde indtryk og spændende aktiviteter tæt på dyrene. Tag med til dyrefodringer, kom tæt på næsehorn og giraffer på en Land Rover Safari og prøv en sjov ridetur på en kamel.


Køb sæsonkort til 2015 pris 

Nordamerika Expresen har første afgang fra perronen den 21. maj og fra den 22. maj er det muligt for parkens gæster at købe en tur over prærien. 
Til og med den 30. april 2016 kan du købe sæsonkort til 2015 priser, så kan du komme igen, når toget afgår ud over den nordamerikanske prærie.
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Du sparer op til 60 kr. (voksen, barn, senior)
Voksen kr. 240 (kr. 280), barn kr. 135 (kr. 160) og senior kr. 180 (kr. 240)

At komme igen bliver der god grund til. For dyreungerne står i kø for at charmere dig. Foråret varsler traditionelt dyrebørn, og du får mulighed for at se dem på tætteste hold.

Du kan allerede nu sikre dig dit sæsonkort her


Junior Rangere

Børn har mulighed for at komme tættere på rangere i Masai Mara i Kenya, hvor Ree Park har en luksus safari camp, og hvor parken er engageret i bevarelsen af truede dyrearter.

I Påsken er Junior Ranger aktiviteterne udvidet. Børn kan teste deres evner som rangere. Junior Rangere hjælper f.eks. med at passe på næsehornet og fange krybskytterne, men der er mange andre evner, man skal træne, når man gerne vil være ranger. Det er f.eks. vigtigt at vide, hvordan man passer på naturen, hvordan du kan kende dyrenes spor og hvad forskellen er på pletterne på de store kattedyr.

Hele påskeferien kan børn tage optagelsensprøven til Junior Rangere, og når opgaverne er udført rigtigt, præmieres med et Junior Ranger badge. 

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.