Junior Rangere og Rabat på års- og sæsonkort

Vær med når Ree Park Safari slår portene op til en ny vild sæson i dyrenes verden. Vi har forlænget tilbuddet på sæson- og årskort til og med den 23. april

Vi åbner parken lørdag den 8. april kl. 10.00. Kom og nyd en dag fyldt med vilde indtryk og spændende aktiviteter tæt på dyrene. Tag med til dyrefodringer, kom tæt på næsehorn og giraffer på en Land Rover Safari og tag en togtur ove over prærien, hvor bjørnene er kommet ud af deres hi, og ulvene nysgerrigt følger med, når toget kører forbi. Prøv også en sjov ridetur på en kamel.


Køb års- og sæsonkort med rabat - vi forlænger til og med den 23. april  

OBS - vi beklager, at der har været problemer med webshoppen. Vi har nu løst problemerne og forlænger tilbuddet på sæson- og årskort til og med den 23. april. 

 

I påsken har vi et rigtigt godt tilbud, hvis du har lyst til at besøge parken flere gange i løbet af sæsonen

Rabat på årskort

Der er 20 % på årskort i hele Påsken (gælder i dagene 8. april til og med 17. april)

Køb Årskortet her >>

Aarskort_2017

Rabat på sæsonkort

+ 50 kr. på entrebilletten for Voksen og Senior

+ 30 kr.  på entrebilletten for Barn

Tilbuddet gælder fra den 8. april til og med den 17. april.

Køb Sæsonkort her >>

Saesonkort_2017

At komme igen bliver der god grund til. For dyreungerne står i kø for at charmere dig. Foråret varsler traditionelt dyrebørn, og du får mulighed for at se dem på tætteste hold.


Fra den 8. - 17. april kan du også købe dit års- eller sæsonkort i vores webshop


Junior Rangere

Børn har mulighed for at komme tættere på rangere i Masai Mara i Kenya, hvor Ree Park har en luksus safari camp, og hvor parken er engageret i bevarelsen af truede dyrearter.

I Påsken er Junior Ranger aktiviteterne udvidet. Børn kan teste deres evner som rangere. Junior Rangere hjælper f.eks. med at passe på næsehornet og fange krybskytterne, men der er mange andre evner, man skal træne, når man gerne vil være ranger. Det er f.eks. vigtigt at vide, hvordan man passer på naturen, hvordan du kan kende dyrenes spor og hvad forskellen er på pletterne på de store kattedyr.

Hele påskeferien kan børn tage optagelsensprøven til Junior Rangere, og når opgaverne er udført rigtigt, præmieres med et Junior Ranger badge. 

Alle Junior Ranger aktiviteterne foregår på banegården, Central Station, hvor du også har mulighed for at tage en tur med Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie. Her er sortbjørnene vågnet af vintersøvnen, og de arktiske ulve er lidt dovne, og gider ikke helt rejse sig, når toget nærmer sig. 

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.