Ranger Challenge 2017

25. - 26. marts udfordrer 8 spejderorganisationer hinanden for at finde Danmarks bedste spejderteam.

Ree Park Safari Ranger Challenge er et spejderløb, som tester spejderne fra 8 organisationer på tværs i traditionelle spejderfærdigheder og tager udgangspunkt i de afrikanske rangeres arbejde med at beskytte udryddelsestruede dyr bl.a. mod krybskytter.

Rangerne i Afrika har brug for mange af de samme færdigheder, som spejdere gør brug af. De skal kunne færdes i naturen uden at gøre skade på den. De skal kende til planter og dyr, og kunne følge et spor, når de enten skal finde sårede dyr, så de kan hjælpe dem, eller når de skal finde frem til krybskytter. Af og til skal de være væk fra campen i længere tid ad gangen, og skal derfor kunne lave mad over bål, opbygge en lejr og mange andre ting.
Løbet består af over 25 poster, hvor spejderne bliver testet i deres spejderfaglige kunnen. Samtidigt øges deres viden og bevidsthed omkring truede dyrearter igennem løbets gennemgående tema.

Løbet tager udgangspunkt i de afrikanske rangeres arbejde for at beskytte udryddelsestruede dyr bl.a. mod krybskytter. Dette arbejde støtter Ree Park Safari igennem Karen Blixen Camp i Masai Mara i Kenya, som – udover at indgå i avlsarbejdet – også arbejder sammen med de lokale rangere.

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.