Ree Park Safari Run 2017

Safari Run er blevet en tradition. Lørdag den 6. maj 2017 lyder startskuddet for 3. gang til årets sjoveste og vildeste motion i parken og i området omkring parken.

Løb fra de vilde dyr – hvis du kan!

Aarhus Motion har i samarbejde med Ree Park udarbejdet et spektakulært motionsløb, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på dyrenes verden. Ree Park Safari holder lukket for andre gæster, så sæt hele dagen af til dette begivenhedsrige heldagsarrangement. Familien til deltagerne, er selvfølgelig meget velkommen. Deltagerne løber side om side med blandt andet løver, giraffer, bjørne, ulve - og naturligvis verdens hurtigste løber – geparden. Det bliver en helt unik løbeoplevelse, og du bestemmer naturligvis selv, om du løber for sjov eller for alvor. 

Fantastisk løbsrute

Ruten tager dig rundt på en smuk tur i safari parken, hvor du blandt andet kommer forbi Løvernes Katanga Hill, et fantastisk anlæg i bakket terræn med lange træbroer og en klippeformation på toppen i bedste Løvernes Konge stil. Busksavannen hvor geparderne, der højst sandsynligt vil vinde bakkespurten, kan nå en topfart på over 110 km/t. Og savannen hvor de nordamerikanske sortbjørne holder til, og kan følge løbet fra deres udkigspost i trætoppene. Det bliver uden tvivl et unikt løb, og vi garanterer for en fantastisk og oplevelsesrig dag. 

Se de forskelllige distancer på Aarhus Motion. Læs mere her >>

Tilmeld dig her >>

Gå på opdagelse i Ree Park Safari

Efter anstrengelserne vil der være gratis adgang til Ree Park Safari, hvor resten af dagen kan bruges på at nyde dyrene i et mere roligt tempo. Er man for træt til selv at gå, kan man tage på safaritur i en af Ree Parks Land Rovere - eller måske tage en kamelridetur.

Det vil være muligt at bestille mad i parken, hor Ree Park fremtryller en lækker buffet, som kan nydes hvad enten du er sammen med din familie, venner eller kollegaer. For børnene vil der være masser af underholdning. Der bages snobrød ved tipi teltområdet, og der vil være mulighed for at få lavet flotte ansigtsmalinger
Løbet for hele familien

Ree Park holder parken lukket for øvrige gæster denne dag, så parken er forbeholdt dig som deltager. Så glæd dig til et heldagsarrangement for hele familien.

 

*Via din deltagelse i Ree Park Safari Run, donerer du gennem dit tilmeldingsgebyr 50 kr. (voksne) / 30 kr. (børn) til arbejdet med bevarelse af truede dyrearter. Cirka 25 af parkens 80 dyrearter indgår i særlige internationale avlsprogrammer for dyr, der enten har besvær med at yngle i fangeskab eller er udryddelsestruet i naturen.

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.