Sponsorer

Som sponsor i Ree Park Safari bliver din virksomhed partner med et af Europas førende avlscentre for truede dyrearter og et af Danmarks bedste og mest autentiske steder at opleve vilde dyr.

Ree Park Safari er en af Østjyllands største attraktioner med over 180.000 besøgende pr. år, men arbejdet med bevarelse af truede dyrearter fra hele verden koster langt mere end vi kan få dækket ved at åbne dørene for publikum. Derfor spiller vores sponsorer en central rolle i parkens vigtige arbejde med naturbevarelse. 

Til gengæld for den økonomiske støtte, vi får fra sponsorater, kan vi tilbyde en række spændende forretningsmæssige muligheder til virksomheder i Ree Park Safari, så de får  værdi for deres investering. 

Vi tilbyder forskellige typer af sponsorater alt efter om målsætningen er at skabe kundeloyalitet, medarbejdertilfredshed, unikke PR- og marketingmuligheder eller blot at støtte arbejdet med truede dyrearter. Uanset målsætningen, så stræber vi efter at overgå vores partneres forventninger, mens vi hele tiden er tro mod vores mission. 

 

Vores sponsorer

 

VISIONSPARTNERE

 

BUSINESS PARTNERE

     

PARK SPONSORER

 

BASIS PARTNERE

 

Kom endnu tættere på parken og dyrene - klik her!
newslettersignupImage

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag

Vi udsender nyhedsbreve ca. 1 gang om måneden med nyheder fra parken og dyrenes hverdag.